Godine 1980. pod utjecajem lokalne i svjetske rock scene formira se grupa Jet Set. Članovi grupe bili su Boris Vuk – bubnjevi, Vitomir Turalija – gitara i vokal, Dražen Baričević – gitara, Predrag Filipović – bas gitara. Glavni utjecaj na ovaj bend izvršio je jugoslavenski novi val te ostali svjetski rock sastavi poput Bad Companyja, The Rolling Stonesa, Led Zeppelina i drugih. Njihov repertoar sastojao se od domaćih novovalnih hitova te stranog repertoara.
Instrumenti koje su koristili bili su školski koje su „nasljedili“ od Cookija nakon što su članovi benda završili srednjoškolsko obrazovanje 1980. godine.
Grupa Jet Set 1982. prestaje sa radom, naravno, zbog završetka školovanja. Iste godine nakon školske stanke nastaje novi školski bend. Pod utjecajem Jet seta, nastaje Jet Set 2. Sastav ove grupe je sljedeći: Vitomir Turalija – gitara i vokal, Siniša Kajgana – bas gitara, Darko Silađi – gitara, prateći vokal, Saša Pukleš – bubnjevi. Ime je u principu ostalo isto jer nastavljaju tradiciju Jet Seta kada se govori o glazbenim utjecajima na bend. Ovo je zapravo nova postava Jet Seta, u kojemu je samo Turalija ostao od originalne postave.
Kao i Jet Set, Jet Set 2 svirao je na školskim priredbama (Dan Republike, Dan Mladosti), a nastupali su u školskom holu.
Jet Set, kao i većina našičkih bendova poput Puta na istok i Dugog Fara, više su nastupali po okolnim mjestma nego u samome gradu. Često su nastupali u Feričancima (DVD), koji su u 80-ima bili puno veći glazbeni centar nego što je Našice bio ikada. Koncerti su se organizirali svaki vikend a Jet Set je bio uglavnom predgrupa poznatim novovalnim ex-yu sastavima koji su vladali tadašnjom rock scenom poput Atomskog Skloništa, Parnog Valjka, Filma, Divljih Jagoda i drugih. Samostalnih nastupa tada uopće nije bilo.
Godine 1984. dolazi do razlaza grupe Jet Set zbog završetka srednjoškolskog školovanja, odlaska na fakultete, odsluženja vojnog roka i ostalih razloga.